REGULI DE UTILIZARE A SERVICIILOR OFERITE DE baile-herculane.ro

     In continuare sunt prezentate conditiile in care site-ul www.baile-herculane.ro va pune la dispozitie serviciile. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
     Prin apasarea butonului
Sunt de acord acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si baile-herculane.ro (se refera la "inregistrantul" legal al domeniului sau orice reprezentant legal al acestuia)
     Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului www.baile-herculane.ro .
1. DESCRIEREA SITE-ULUI
www.baile-herculane.ro este un site de informatie si prezentare al orasului-statiune Baile-Herculane.
top 
2. OBLIGATII LA INREGISTRARE
     Orice persoana fizica sau juridica, asociatie, institutie domiciliata în orasul Baile-Herculane si/ sau la o distanta de maxim 25 Km poate sa beneficieze de aceste servicii web (indexare pe site sau alte formule) în calitate de abonat sau beneficiar (utilizator) de servicii web, calitate obtinuta dupa acceptarea prealabila a tarifelor si preturilor, cit si validarea formularului de inregistrare de pe site.

Domeniu baile-herculane.ro este inregistrat de catre Daniel Trapsa, persoana fizica. Serviciile web ale acestui domeniu pot fi obtinute si prin intermediul altor colabolatori (persoane fizice sau juridice) din Romania sau strainatate, dupa acceptul prealabil al detinatorului legal de nume, adica Daniel Trapsa. 

Tarifele se consulta pe site-ul nostru, informatii suplimentare se pot cere la webmaster

Reclama de tip "banner", anunt publicitar sau link nu este limitata la domiciliu in Baile-Herculane si/sau la distanta maxima de 25 km. 

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

 • furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra 
 • mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
top 
3. POLITICA baile-herculane.ro DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
     Conform politicii de protejare a informatiilor a baile-herculane.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
top 
4. CONTINUT
     Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale.
     baile-herculane.ro nu controleaza, doar publica continutul transmis de catre clienti si astfel nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.
     Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.
top 
5. DESPAGUBIRI
     Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati baile-herculane.ro, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor personale sau datorita folosirii serviciilor noastre, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
top 
6. PRACTICI GENERALE PRIVIND TARIFELE SI PUBLICAREA INFORMATIILOR
     Ati luat la cunostinta ca baile-herculane.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. Tarifele aplicate sunt în functie de formula sau serviciul ales de catre utilizator :

Pentru unitatiile de cazare (hoteluri, pensiuni, moteluri, etc...) un tarif special multiplicator se aplica în functie de capacitatea de gazduire :

 • pîna la 50 de locuri = tarif normal
 • 51-100 locuri = x 2
 • 101-150 locuri = x 3
 • 151-200 locuri = x 4
 • 201-250 locuri = x 5
 • peste 251 locuri = x 6

Abonamentele la serviciile noastre sunt valabile 12 luni, plata se face anticipat pe o perioada de minim 3 luni. Reînoirea abonamentului este automata în lipsa cererii de reziliere.

Pentru serviciile de gazduire web si nume de domeniu, plata se face integral pe un an în momentul contractarii serviciului de catre beneficiar

Plata se poate face :

 • in lei (transfer bancar, numerar-cash), la cursul BNR din ziua facturarii sau 
 • în €uro (transfer bancar, numerar-cash sau prin carte de credit).

Pentru plata prin carte de credit (VISA, Mastercard) un link "modul securizat de plata" este pus la dispozitia utilizatorului de catre webmaster în urma unui schimb de e-mail (cerere de deviz, propunere-oferta, acceptarea ofertei definitive, efectuarea platii online) sau direct pe pagiinile noastre daca aceasta optiune este afisata. Un comision variabil intre 2,5 - 6 € se adauga automat la suma de plata. Factura electronica este trimisa prin e-mail dupa acceptarea platii.

top 
7. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
     baile-herculane.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca baile-herculane.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
top 
8. INCETAREA COLABORARII
     Sunteti de acord ca baile-herculane.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la utilizarea serviciilor baile-herculane.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv daca baile-herculane.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare.
      Abonatul poate cere rezilierea (prin e-mail sau scrisoare recomandata) cu un preaviz de cel putin 30 de zile înainte de data aniversare a abonamentului.

În cazul depasirii cu 10 zile a termenului de plata, serviciul web va fi suspendat.

Oferirea accesului la serviciile noastre la acelasi beneficiar se va face numai dupa achitarea restantelor si a unei taxe de reinstalare de 50 €.

Mai mult, sunteti de acord ca baile-herculane.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

top 
9. PUBLICITATE SI PROMOTII
     baile-herculane.ro urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii site-ului. 
     Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca baile-herculane.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site.
     Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii pe site-ul baile-herculane.ro. Mai mult, veti instiinta printr-un mail la root@baile-herculane.ro daca observati ca pe pagina dumneavoastra nu apare nici o sectiune de publicitate(banner in popup sau inclus in pagina).
top 
10. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE baile-herculane.ro
     Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SITE-UL si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.
     Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul
SITE-ULUI este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.
     Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de baile-herculane.ro sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul
SITE-ULUI.
top 
11. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
     Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:  utilizarea serviciilor baile-herculane.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
     baile-herculane.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
     baile-herculane.ro nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele
 • orice eroare de program va fi corectata.
     Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la baile-herculane.ro sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.
top 
12. LIMITARI ALE RASPUNDERII
     Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca baile-herculane.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca baile-herculane.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din :
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe SITE-UL baile-herculane.ro
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
 • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
top 
13. INSTIINTARI
     Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.
top 
14. DREPTURI DE PROPRIETATE
     baile-herculane.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru. 
top 
15. INFORMATII GENERALE
     Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si baile-herculane.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului. Puteti fi supusi unui alt set de Reguli de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii baile-herculane.ro sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.
     Regulile de Utilizare si relatiile dintre utilizatori si baile-herculane.ro vor fi guvernate de legile aplicabile de catre un tribunal competent în zona de resedinta a detinatorului de domeniu. Insuccesul baile-herculane.ro de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie.
     Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare.
     Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor site-ului sau Regulilor de Utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.
     Titlurile paragrafelor din aceste Reguli de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.
top 
16. INCALCARI
     Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Reguli de Utilizare la urmatorul link

Mentiune : domeniile baile-herculane.com si baile-herculane.net au una si aceiasi identitate cu domeniul baile-herculane.ro Aceleasi reguli de utilizare sunt aplicate pentru www.baile-herculane.com si www.baile-herculane.net .

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD